ماجرای بیمارستانی که پدرزن رئیس سازمان تامین اجتماعی ۱۹ سال پس از فوتش ساخت!
«محمد شریعتمداری» در ادامه رویکرد خود در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای جوانگرایی، تصمیم گرفت بجای استفاده از چهره های قدیمی که سابقه فعالیت در سازمان تامین اجتماعی یا سایر بخش ها را داشته اند، جوان ترین استاندار دولت های یازدهم و دوازدهم را که متولد ۱۳۵۵ (۴۳) ساله در روستای گلدشت بخش شبانکاره از توابع شهرستان دشتستان است را به عنوان رئیس جدید سازمان تامین اجتماعی معرفی کند.
به گزارش…، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، علیرغم مطرح بودن چهره هایی نظیر «طاهر موهبتی معاون سابق وزیر و رئیس سازمان بیمه سلامت، غلامرضا سلیمانی رئیس پیشین سازمان تامین اجتماعی و مدیرعامل بانک صنعت و معدن ، مهدی جمالی مدیرعامل سابق سایپا و غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان، در نهایت مصطفی سالاری استاندار سابق بوشهر و استاندار فعلی گیلان» را پس از گذشت بیش از ۷ ماه که این سازمان بوسیله سرپرست اداره می شد، به عنوان رئیس جدید سازمان تامین اجتماعی معرفی کند.
شریعتمداری پیش از این یک جوان دهه شصتی را به عنوان رئیس صندوق بازنشستگی کشوری و یک جوان دیگر را به عنوان مدیرعامل شستا معرفی کرده است و حالا یک چهره جوان دیگر را در مجموعه مهمی مثل سازمان تامین اجتماعی بکار گرفته است. اما پس از روی کارآمدن سالاری و مشغول به کار شدن او در زیر مجموعه های مهم وزارت تکاور، برخی که انگار منافع شان از انتصاب چنین چهره های جوانی آسیب می بیند، شروع کردند به تخریب رئیس جدید سازمان تامین اجتماعی.
ادعاها و تخریب های زیادی پس از اینکه «مصطفی سالاری» رئیس جدید سازمان تامین اجتماعی شد، علیه او در شبکه های اجتماعی و حتی برخی رسانه ها به راه افتاد که یکی از آنها اینگونه بود: «آقای روحانی شما همین الان هم به خاطر انتخاب فردی که هزینه ستادهای شما را داد و بعد به جبران او را استاندار بوشهر کردید، در محضر افکار عمومی زیر سئوال هستید. استانداری که دو متر از عرض یک معبر را در شهر خودش به بیمارستان در حال تاسیس پدیر زنش می دهد! و از ساده ترین رانت ها هم نمی گذرد وقتی به تصدی سازمان تامین اجتماعی برسد، چه می کند؟»
در بررسی که پیرامون ادعای مطرح شده علیه رئیس جدید سازمان تامین اجتماعی در زمان تصدی استانداری بوشهر صورت گرفته به نکات جالبی رسیده ایم. این موضوعات نشان می دهد افرادی که به دنبال تخریب سالاری هستند، شاید کوچکترین اطلاعی هم در مورد مباحثی که علیه او مطرح می کنند ندارند و حتی زحمت یک پرس و جوی ساده هم به خود نداده اند تا ادعای آنها اگر واقعی نیست، حداقل نزدیک به واقعیت باشد!
بر اساس بررسی های صورت گرفته در مورد خانواده همسر رئیس جدید سازمان تامین اجتماعی ادعاهای مطرح شده در مورد پدر زن او و خانواده همسرش هیچگونه صحتی ندارد. پدر همسر رئیس جدید سازمان تامین اجتماعی نه پزشک بوده و نه بیمارستان دارد، بلکه او در استان بوشهر نخل کار و نخل دار بوده که در سال ۱۳۷۳ دارفانی را وداع گفته است.
سالاری در سال ۱۳۸۴ و ۱۱ سال پس از اینکه پدر همسرش مرحوم شده، ازدواج کرده است. او همچنین ۱۹ سال پس از فوت شدن پدر همسرش کرسی دار استانداری بوشهر شده است. در حالی ادعای بخشیدن دو متر از عرض یک خیابان به بیمارستان موهوم پدرهمسر رئیس سازمان تامین اجتماعی نسبت داده شده که او ۱۹ سال پس از درگذشت پدر خانومش متصدی استانداری بوشهر شده است.
شاید این موضوع یعنی تخریب کور یک مسئول را بدون هیچگونه سند و پشتوانه ای بتوان از معایب شبکه های اجتماعی دانست، اما موضوع زمانی تاسف برانگیز می شود که برخی رسانه ها هم بدون کمترین بررسی و در قالب ارزشمند نقد، دست به تخریب افراد می زنند و چنین مسائلی را بازنشر می کنند. انتظار می رود، اخلاق سرلوحه اقدامات ما به ویژه در رسانه ها قرار بگیرد و بین تخریب و نقد که بسیار محترم هم هست، تفاوت قائل باشیم.
لازم به یادآوری است، «مصطفی سالاری» فارغالتحصیل دورهی دکترای مدیریت اجرایی از دانشگاه بوردوی فرانسه و دانش آموختهی دوره دکترای حقوق عمومی دانشگاه تهران است. او در دولت تدبیر و امید سابقهی استانداریهای بوشهر و گیلان را در کارنامه خود دارد. سالاری اصالتا بوشهری و جوان ترین استاندار دولت روحانی است. او سوابق متعدد اجرایی در حوزههای مرتبط با توسعهی اجتماعی، مناطق آزاد اقتصادی، بنگاهداری و … دارد. وی دارای تجارب موثری در ارتباط با جوامع کارگری است و قائم مقامی سازمان پارس جنوبی و مدیریت پارس شمالی را در کارنامه خود دارد.