به گزارش پایگاه خبری «بانگ سروش»، مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک سداد، گفت: برای جلوگیری از سوء استفاده برخی سایت‌ها، از جمله سایت‌های شرط بندی و قمار، تراکنش‌های مشکوک، رصد و محدود می‌شود.

برپایه این گزارش و به نقل از واحد مرکزی خبر، «محمدعلی محمودزاده» که دانش آموخته ی ریاضی کاربردی با گرایش کامپیوتر است، در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، درباره سایت‌های شرط‌بندی و قمار و نقل و انتقال وجوه در این رابطه، گفت: این سایت‌ها با ایجاد لایه هایی، از خدماتی که با نگاه رفاه اجتماعی ایجاد شده، سوء استفاده و از آن‌ها برای تراکنش‌ها استفاده می‌کنند.

وی با بیان اینکه این گونه استفاده‌ها در سایر کشور‌ها به سادگی اتفاق نمی‌افتد و ناشی از ضعف سیستمی نیست، افزود: با تغییراتی که در نرم افزار‌ها و سایت‌های خدماتی ایجاد شده، امکان سو استفاده از آن‌ها به حداقل رسیده است.

مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک سداد، افزود: با این حال نمی‌توان از نظر فنی، برخی دسترسی‌ها را برای تراکنش‌های مشکوک محدود کرد، در همین حال، سیستم‌هایی نیز برای تشخیص تقلب و تخلف وجود دارد، که امکان بروز خطا را به حداقل نمی‌رساند.

وی گفت: یکی از راهکارها، تشخیص تراکنش‌هایی است که به صورت کارت به کارت، با مبدا مشخص و در فاصله زمانی کوتاه به تعداد زیاد تکرار می‌شود، که نشان می‌دهد تراکنش، به صورت دستی انجام نشده و از طریق لایه‌های میانی و با استفاده از ربات صورت گرفته، که در این صورت از تکرار آن جلوگیری می‌شود.

محمودزاده افزود: همچنین تراکنش‌هایی که ممکن است به هر نحوی با خارج از کشور مرتبط باشد، قابل رصد نیست و در صورت لزوم، محدود خواهد شد.

آماده سازی نخستین بانک دیجیتال و مجازی

وی، همچنین از پایه گذاری نخستین شعبه بانک دیجیتال و مجازی خبر داد که در آن، همه خدمات بانکی که عموم مردم به آن احتیاج دارند بدون حضور در شعب بانک‌ها قابل انجام است.

 مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک سداد ادامه داد: یکی از دلایل حضور افراد در شعب بانک‌ها، احراز هویت است که این موضوع نیز الکترونیکی شده و با صدور مجوز امضای الکترونیکی، خدماتی مانند افتتاح حساب، صدورکارت، اعطای دسته چک و تسهیلات، به صورت مجازی و غیرحضوری قابل انجام است.

وی با بیان این که این خدمات ابتدا برای بانک ملی و مشتریان این بانک در قالب نرم افزار ایوا انجام می‌شود، گفت: این خدمات، قابل گسترش به کل شبکه بانکی است.

محمودزاده همچنین درباره تولید سخت افزار دستگاه‌های پرداخت الکترونیک، گفت: به تازگی مجوز تولید تجهیزات سخت‌افزاری را دریافت کرده‌ایم و سعی می‌کنیم بیشتر قطعات دستگاه‌های پرداخت الکترونیکی مورد نیاز شرکت های پرداخت را داخلی سازی و از واردات آنها بی نیاز شویم کنیم.