ظهر امروز دوشنبه ۲۸ بهمن‌ماه، نشست خبری عبدالحسین روح‌الامینی، عضو لیست شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب برای انتخابات مجلس یازدهم، در سایت خبری ـ تحلیلی تابناک، با حضور خبرنگاران و نمایندگان رسانه‌های گروهی داخلی و خارجی برگزار شد.

«عبدالحسین روح‌الامینی» در خصوص عملکرد مجلس دهم، اظهار کرد: اینکه هیچ کس از مجلس فعلی راضی نیست و در حقیقت مجلس دهم پایین‌ترین نمره در میان مجالس طول انقلاب را از آن خود کرده است. چهل تن از اعضای این مجلس ترجیح دادند دوباره خود را در معرض رای مردم قرار نداده و ۹۰ نفر دیگر عمدتا به دلیل مسائل غیر سیاسی رد صلاحیت شدند؛ اتفاقی که وضعیت مجلس دهم را به خوبی نمایان می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه باید عوامل تشکیل مجلس دهم نسبت به عملکرد آن پاسخگو باشند، عنوان کرد: افرادی که تکرار کردند، اصلاح طلبان و حتی دولت فعلی هم از این مجلس حمایت نمی‌کنند، بنابراین به نظر می‌رسد، باید در شکل‌گیری مجلس آینده، یک تغییر جدی به نفع مردم و بازگشت جدی‌تر به مردم شکل بگیرد.

راهی جز مراجعه به صندوق رای نداریم

این فعال اصولگرا ادامه داد: ما راهی جز انتخابات و مراجعه به صندوق رای، برای عوض کردن مسیر مجلس نداریم تا در بر همان پاشنه‌ای بچرخد که مردم می‌خواهند. جریان‌های سیاسی و داوطلبان به‌جایی‌که به اصل انتخابات بپردازند، بیشتر درگیر حواشی شده و این مردم را ناامید می‌کند. در این مسیر صداوسیما هم مقصر است که خیلی جدی به موضوع مطالبات مردم و توانمندی‌های جریانات سیاسی نمی‌پردازد.

باید افراد ناتوان و خسته را کنار گذاشت

وی خاطرنشان کرد: اصلاح طلبان شش سال است که دولت را در دست داشته و انتخابات مجلس در شهر‌های بزرگ را برده‌اند، اما حاضر نمی‌شوند در مورد کارنامه عملکرد خود توضیح دهند. بنده معتقدم مجموعه کسانی که در مجلس یازدهم غلبه خواهند داشت، عمدتا از ترکیب نیرو‌های انقلاب خواهند بود که تلاش کرده دولت را مکلف به انجام کار کنند و افراد ناتوان و خسته را که همیشه وزیر و استاندار بوده‌اند، کنار بگذارند. چنین افرادی که مدعی اداره کشور هستند، مدت‌هاست امتحان خود را پس داده‌اند.

روح‌الامینی همچنین اظهار کرد: در شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب برنامه داریم که دوره‌ای بر نمایندگان نظارت داشته و در سال و دوره‌ای مشخص، در تمامی شهرستان‌ها، نیرو‌های انقلابی مراقب و ناظر بوده و البته از نمایندگان راه یافته به مجلس، کارنامه بخواهند. نقطه برجسته مجلس آتی این است که با جوامع نخبگی ارتباط خوبی خواهد داشت و از آن‌ها در راه انجام وظایف مجلس، استفاده ویژه‌ای خواهد کرد.

تخلف چند میلیاردی یک نماینده و جریمه میلیونی!

وی در ادامه تاکید کرد: تقویت قانون نظارت بر رفتار نمایندگان و در نظر گرفتن جرایم مشابه، مابه‌ازای اقدام خلافی که صورت گرفته است، نه مشابه آنچه یک نماینده تخلف چند میلیاردی انجام داده و با چند میلیون و تذکر، سروته ماجرا هم بیاید، باید انجام شود. ارجاع سریع پرونده‌های احتمالی به قوه قضائیه و تشخیص دادن خارج شدن نماینده از چارچوب وظایف نمایندگی، از جمله برنامه‌هایی که برای نظارت بر رفتار نمایندگان، صورت خواهد گرفت.

به گفته این فعال سیاسی اصولگرا قوه قضائیه هم باید به عنوان مدعی العموم، درصورت مشاهده تخلف، مغایر با رفتار نمایندگی، به موضوع ورود کرده و منتظر نظر مجلس نماند. اعتقاد داریم اگر تخلفی خارج از چارچوب وظایف نمایندگی و یا شخصی انجام شد، دستگاه قضایی باید با نماینده به عنوان شهروند عادی، برخورد جدی داشته باشد. اگر زدوبندی شکل گرفت، باید این برخورد صورت گیرد، نه اینکه ملاحظه نماینده بودن فرد شود.

باید بساط اخذ امضا‌های طلایی را حذف کرد

وی تنش ایجاد کردن در اداره کشور و اقتصاد، تصمیم گیری خلق‌الساعه در خصوص آیین‌نامه‌ها، روند‌ها و دستورالعمل‌ها را باعث سردرگرمی در اداره کشور و ایجاد وضعیت فعلی دانست و تاکید کرد: ایستگاه‌های گرفتن مجوز باید در کشور کوتاه، شفاف و البته غیر حضوری شود. نظارت موثر در اجرای قوانین باید جدی باشد و منجر به کاهش انحصار‌ها و دریافت مجوز‌ها شود، زیرا بسیاری از رانت‌ها در همین موضوعات نهفته است که می‌توان با جلوگیری از آن، بساط اخذ امضا‌های طلایی را حذف کرد.

عضو لیست ائتلاف نیرو‌های انقلاب در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه مجالس هفتم، هشتم و نهم در اختیار اصولگرایان بود و هشت سال هم دولت همراه با آن‌ها شکل گرفت، اما موضوعاتی که اکنون از آن‌ها یاد می‌کنید، در آن اتفاق نیفتاد؛ آیا قرار است کار ویژه‌ای انجام شود که همه موضوعات در مجلس یازدهم رتق و فتق شود یا خیر، یادآور شد: گروه‌های سیاسی برای آینده در حال دسته‌بندی جدیدی هستند و بازآفرینی نویی در سپهر سیاسی کشور نیاز است که نقطه عطف آن در مجلس یازدهم خواهد بود. جریان انقلابی آمده است که در صورت مشاهده کار خلاف، از سوی یک فرد به او رحم نکند؛ چه خودی باشد و چه غیر خودی.

وی با بیان اینکه در گذشته ماندن برای همه جریانات سیاسی اشتباه است، خاطرنشان کرد: در همه جریان‌ها حتی در میان اصلاح‌طلبان، گروه‌های سیاسی در حال پوست اندازی هستند. دیگر اقبالی به دسته بندی‌های گذشته از سوی مردم نخواهیم داشت؛ بنابراین، لذا پوست اندازی از سوی هر دو جناح در حال انجام است و لیست‌های متفاوتی که این روز‌ها بیرون می‌آید را می‌توان حاصل همین موضوع دانست.

فساد، فساد است؛ کوچک و بزرگ یا خودی و غیرخودی هم ندارد

روح‌الامینی همچنین در پاسخ به سوال دیگری درخصوص عدم پیگیری پرونده قائم مقام شهرداری علیرغم پیگیری‌های فراوان در سایر پرونده‌های مفاسد اقتصادی و این که چنین تناقضی شائبه سیاسی‌کاری در مساله برخورد با فساد را ایجاد می‌کند و از سوی دیگر در ظاهر با گفته شما مبنی بر برخورد بدون تعارف با تخلف و فساد تناقض دارد، اظهار کرد: بحث من در ارتباط با مجلس آتی بود که پیش‌گیرانه و نظارتی خواهد بود؛ برای مثال کمیسیون اصل نود می‌تواند بر همه قوا و نهاد‌ها نظارت کند و این کار را در صورت پیروزی انجام خواهد داد.

وی ادامه داد: این که قوه قضاییه چه می‌کند، خودشان باید پاسخگو باشند، اما از نظر ما تخلف، تخلف است، فساد، فساد است؛ کوچک و بزرگ یا خودی و غیرخودی هم ندارد.

کسی نباید روابط و ارتباطات را سپر بلای خودش قرار دهد

رئیس خانه احزاب ایران همچنین گفت: متاسفانه در چهل سال گذشته روابط شکل گرفته در بعضی از لایه‌های حکومتی و مدیریتی با ازدواج‌های فامیلی که در ظاهر ویترین متفاوتی دارند، اما در پشت پرده به واسطه این روابط نسبی و سببی در مقابل اصلاحات و مبارزه با فساد به معنی واقعی مقاومت می‌کنند تا به نتیجه نرسد، لذا اگر مجلس بتواند زیرساخت‌های قانونی و نظارتی خود را فارغ از تعلقات دنبال کند، حتما به نتیجه خواهد رسید و کسی جرات نخواهد کرد این روابط و ارتباطات را سپر بلای خودش قرار دهد؛ برای مثال برخی از تحقیق و تفحص‌ها در مجالس گذشته یا به سرانجام نمی‌رسید یا آنقدر طولانی می‌شد که از خاصیت می‌افتاد.