به گزارش پایگاه خبری «بانگ سروش»؛ دبير انجمن صنايع همگن قطعه سازی كشور از آمادگی قطعه سازان برای همكاری گسترده با ايران خودرو براي جهش توليد كيفي و تداوم نهضت داخلي سازی خبر داد.

بر پایه این گزارش، آرش محبی‌نژاد دبير انجمن صنايع همگن قطعه سازي كشور گفت : از شهريورماه سال گذشته تعامل ايران خودرو و سازندگان قطعه با عنوان اتاق شيشه ای به عنوان يكي از راهبردهای مديرعامل  اين شركت در دستور كار قرار گرفت كه نقطه عطفی در تاريخ صنعت خودرو و قطعه سازی به شمار می رود .

وي اظهار داشت: نگاه صادقانه و جامع ايران خودرو به همه شركت هاي سازنده قطعه به عنوان يک روند جديد تعميق همكاری ها ميان ايران خودرو و شركت هاي سازنده قطعه توانست زمينه هاي تازه اي از رشد و توسعه  صنعت قطعه سازي را شكل دهد.

دبير انجمن صنايع همگن، نيرو محركه و قطعه‌سازان ادامه داد: روند رو به رشد آمار توليد در ايران خودرو كه از اذر ماه سال گذشته به اوج رسيد نشان داد كه اين تعامل موجب تحول در صنعت خودروسازي مي شود.

محبی‌نژاد ابراز اميدواری كرد در سال جاری روند تازه‌اي از همكاری ميان ايران‌خودرو و قطعه‌سازان بيشتر از سال قبل شكل خواهد گرفت و تمامی قطعه‌سازان آماده  همكاري‌هاي گسترده تر با ايران خودرو هستند.

دبير انجمن صنايع همگن همچنين تاكيد كرد:  مديريت عامل ايران خودرو و تمامي مديران آن و نيز شركت ساپكو  هميشه در نشست هاي متعدد با قطعه سازان نهايت همكاي و همدلي را داشته و دارند و اين عامل در تعميق تعامل طرفين بسيار اهميت دارد.

وی در ادامه یادآور شد: تنها نگرانی ما مقوله قيمت گذاري دستوري حودرو است كه اميدوارم  در اين  مورد تصميمات خوبي  از سوي دستگاه هاي مربوطه گرفته شود.

محبی‌نژاد همچنین گفت: حتی در ايام تعطیلات نورزوی و تبعات ناشي از ويروس كرونا تعاملات و مذاكرات خوبي با مديريت ايران‌خودرو برای تداوم همكاری‌ها داشتيم و زمينه‌هاي براي  جهش توليدكيفي در دستور كار قرار گرفت.